FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Kanelboller

Kilde: I FORM

Vores bedømmelse:

2 personer


Dej

250 g hvedemel
1 spsk. sukker
1 nip salt
1 tsk. stødt kardemomme
1 ½ dl skummetmælk
10 g gær

Fyld

½ dl flydende honning
2 spsk. stødt kanel

Pynt

Kakaoglasur
eller smeltet chokolade

Tilberedning

Bland mel, sukker, salt og kardemomme i en stor skål. Lun mælken i en lille kasserolle, til den er lunken, og opløs gæren i mælken. Hæld mælken over melet, og rør med en ske. Ælt dejen på et melet bord. Lad dejen hæve i 30 min. i skålen. Rør honning og kanel sammen til fyldet. Rul dejen ud til et rektangel på 10 x 15 cm, og smør fyldet på. Rul sammen til en roulade, og skær den i skiver, der lægges på en plade beklædt med bagepapir. Hæver nu i 20 min. og bages ved 225° i 10-12 min. Afkøles og pyntes med glasur eller chokolade.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer