300 g kartofler
250 g hakket oksekød
Salt og peber
1 fed hvidløg
2 fennikelknolde
2 tsk. sorte oliven
4 spsk. bredbl. persille
300 g gulerødder
Dressing
2 tsk. vineddike
½ tsk. sennep
½ tsk. flydende honning
2 tsk. olivenolie
Tilberedning
Halver kartoflerne, og sæt dem i ovnen 25-30 min. ved 200°.
Form 1 bøf, og drys med salt og peber. Steg så bøffen på grillpande ca. 7-8 min. på hver side.
Kom knust hvidløg i en skål, høvl fennikel i tynde flager med kartoffelskrælleren, kom oliven ved og hakket persille. Skræl gulerødder, skær i små strimler, og bland med fennikel.
Rør dressing sammen af vineddike, sennep og olivenolie. Smag til med salt og peber, og vend i salaten.
Server bøffen med gulerod-fennikel-salat og de ovnstegte kartofler.