FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Salat med røget ørred og fersken

Kilde: The Australian Women's Weekly

Vores bedømmelse:

2 personer


2-300 g stykke varmrøget havørred (el. laks)
1-2 potter brøndkarse (100 g), afpudset
1 stor fersken (230g), skåret i tynde både

Citron-kærnemælk dressing

2 spsk kærnemælk (el. fromage frais/skyr)
1 tsk citronsaft
½ tsk fintrevet citronskal
½ tsk hvidt sukker

Tilberedning

Kom ingredienserne til citron-kærnemælk dressingen i en shaker og ryst godt.

Kassér skind og ben fra fisk og bræk kødet i store stykker, i en mellemstor skål. Tilsæt brøndkarse og ferskner; og vend forsigtigt.

Servér salaten dryppet med dressing.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer