Kilde: The Australian Women's Weekly
Vores bedømmelse:
2-300 g stykke varmrøget havørred (el. laks) 1-2 potter brøndkarse (100 g), afpudset 1 stor fersken (230g), skåret i tynde både
2 spsk kærnemælk (el. fromage frais/skyr) 1 tsk citronsaft ½ tsk fintrevet citronskal ½ tsk hvidt sukker
Kom ingredienserne til citron-kærnemælk dressingen i en shaker og ryst godt. Kassér skind og ben fra fisk og bræk kødet i store stykker, i en mellemstor skål. Tilsæt brøndkarse og ferskner; og vend forsigtigt. Servér salaten dryppet med dressing.
Din navn:
Din bedømmelse:
Skriv evt. en kommentar:
Bulgursalat med masser af sommergrøntMin hurtige italiensk/japanske fusion...Picnic pastasalat med varmrøget laksThaisalat med kæmperejer, pawpaw og g...Mors heldags-and med orangesauce