FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Laks med teriyaki-chilisauce

Kilde: The Australian Women's Weekly

Vores bedømmelse:

4 personer


1 spsk jordnøddeolie
4 stykker laks (fileter eller koteletter eller hvid fisk)
80 ml teriyaki marinade
2 spsk sød chilisauce
4 forårsløg, i tynde skiver

Tilberedning

Varm en stor non-stick stegepande. Tilsæt olie og laks med skindet nedad.
Steg til laksen er brunet på begge sider og stegt som ønsket. Laks er bedst, når den er en smule rå i midten. Tag laksen af panden, og dæk den til for at holde varmen.

Tilsæt marinade og chilisauce til samme gryde, varm igennem under omrøring.

Dryp laksen med sauce, og top med forårsløg.
Serveres med koriander, dampede ris og sukkerærter.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer