8 små hvide fiskefileter
1½ dl rugmel el. fuldkornshvedemel
salt & peber
Sennepssauce
1½ dl creme fraiche (el. fromage frais / skyr)
1 spsk Dijonsennep
1 tsk rød- el. hvidvinseddike
1 fed knust hvidløg
2 spsk hakket dild el. kørvel
salt & peber
4 skiver godt rugbrød
250 g rejer
rucola el. baby spinat
1 lime, i kvarte
ekstra dild/kørvel til pynt
Tilberedning
Sennepssauce:
Pisk ingredienserne sammen i en skål og smag til med salt og peber.
Fisk:
Kom melet i en dyb tallerken og krydr med salt og peber. Skær fisken i 2 el. 3 mindre stykker, og vend i melet - ryst det overskydende mel af.
Opvarm lidt olivenolie i en pande og steg til fisken en gylden på alle sider, og læg den på et stykke køkkenrulle.
Smør rugbrødet med lidt sennepssauce, top med salatbladene og fisken, endnu en skefuld sauce og til sidst rejer. Drys med dild/kørvel og servér med limebåde.