FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Kartoffelsalat
med kylling og salsa verde

Kilde: No time to cook

Vores bedømmelse:

2 personer


6 faste kartofler
1 myntekvist
2 x 200 g kyllingebryst
1 spsk kapers, skyllede
60 g rucola

Salsa Verde

1 dl bredbl. persille
1 dl mynteblade
½ dl dild
60 ml olivenolie
½-1 spsk Dijon sennep
1 spsk citronsaft
friskkværnet sort peber

Tilberedning

Salsa Verde: Kom persille, mynte, dild, olie, sennep, citronsaft og peber i en blender eller foodprocessor, indtil det er grofthakket.

Hvis ikke du bruger en rest tilberedt kylling, kog eller steg kyllingebryst og skær det i strimler.

Kom kartofler og myntekvist i en dyb pande eller gryde med vand og kog i 15 min., eller indtil kartoflerne er møre. Hæld vandet fra og kassér mynten. Halvér kartoflerne og kom dem tilbage i gryden med kylling og kapers. Rør forsigtigt rundt ved lav temperatur indtil det er varmt. Rør til sidst salsa verde i.

Fordel rucolaen på tallerkenerne med kartoffel/kyllinge-salaten ovenpå.

Tip

Salsa verde er god at have stående i køleskabet, det kan fx. røres i varm pasta eller bruges som tilbehør til grillet fisk, kylling, lam eller grøntsager. Man kan lave det i god tid og have det stående på køl i op til 1 uge.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer