Salsa Verde: Kom persille, mynte, dild, olie, sennep, citronsaft og peber i en blender eller foodprocessor, indtil det er grofthakket.
Hvis ikke du bruger en rest tilberedt kylling, kog eller steg kyllingebryst og skær det i strimler.
Kom kartofler og myntekvist i en dyb pande eller gryde med vand og kog i 15 min., eller indtil kartoflerne er møre. Hæld vandet fra og kassér mynten. Halvér kartoflerne og kom dem tilbage i gryden med kylling og kapers. Rør forsigtigt rundt ved lav temperatur indtil det er varmt. Rør til sidst salsa verde i.
Fordel rucolaen på tallerkenerne med kartoffel/kyllinge-salaten ovenpå.
Tip
Salsa verde er god at have stående i køleskabet, det kan fx. røres i varm pasta eller bruges som tilbehør til grillet fisk, kylling, lam eller grøntsager. Man kan lave det i god tid og have det stående på køl i op til 1 uge.