Skær blæksprutterne i halve, og rids indersiden med spidsen af en skarp kniv i et tern-mønster.
Knus salt, peber og 5-spice i en morter.
Kom rismel i en bred dyb tallerken, og kom saltblandingen i. Pisk i en anden skål æggehviderne let.
Opvarm olien til medium varme, i en wok eller en tykbundet gryde.
Tænd også for ovnen (ca. 120°C varmluft)
Tag et par stykker blæksprutte, dyp dem i æggehviderne, og så i salt/peber-blandingen. Kom dem forsigtigt ned i olien, og steg i 30-40 sek, eller til de er gyldne og sprøde. Brug en hulske til at tage dem op, og læg dem på et stykke køkkenrulle. Hold dem varme i ovnen, indtil de alle er stegt færdig.
Salat
Kom ingredienserne til dressingen i en food processor og kør. Bland salatingredienserne i en skål, og kom lidt dressing på, lige ør servering.
Anret salaten på tallerkener med blæksprutterne på toppen, og servér med det samme.