8-12 firkantede wonton plader
(raps)olie til friturestegning
Salat
1 radicchio salat, (delt i blade)
100 g babyspinat
2 forårsløg (i tynde skiver)
Tilberedning
Forvarm ovnen til 180°C.
Rids med en skarp kniv skindet på andebrysterne i et "tern" mønster, uden at skære hele vejen igennem. Krydr med salt og peber og sæt til side.
Opvarm en stor ovnfast sauté-pande (med non-stick belægning), og læg anden på med skindsiden nedad.
Steg i 4-5 min, eller indtil skindet er gyldent og sprødt. Vend kødet, dræn evt. overskydede fedt fra, og kom den i den forvarmede ovn yderligere 15-18 min, eller indtil det er stegt, som du kan lide det. Lad det hvile 5 min, før det skæres i skiver.
Skræl pærerne, fjern kernehuset, og skær dem i 1/8 både.
Opvarm smør, honning og kanel i en stor non-stick pande, indtil det syder. Tilsæt pærerne, og steg ved moderat varme under konstant omrøring i 5 min, eller til de er let gyldne, men stadig faste. Fjern fra panden, og sæt til side.
Opvarm 5 cm olie i en gryde, indtil en brødterning bliver gylden på ca. 30 sekunder.
Skær wonton-pladerne i halve (i trekanter), og steg til de lige bliver gyldne. Læg dem på et stykke køkkenrulle.
Del radicchio'en i blade, skær forårsløg i tynde skiver og bland det med skyllede spinatblade og dressingen i en stor skål, og vend forsigtigt rundt.
Fordel salat, and i skiver, pærer og sprøde wontons på tallerkener, og servér straks.