2 skinkemedaljoner (á 125 g)
2 tsk. dijonsennep
(med hele sennepskorn)
salt og peber
6 g olie til pensling
200 g grønne bønner
150 g kogte kikærter
(70 g tør vægt)
2 stilke blegselleri
1 fennikelknold (75 g)
2 fed hvidløg
saften af 1 citron
2 tsk. olivenolie
6 spsk. bredbl. persille
Tilberedning
Pensl medaljonen med sennep, drys med salt og peber. Grillsteg kødet ca. 3 min. på hver side på en oliepenslet grillpande. Tjek, at kødet er gennemstegt, ellers giv det lidt mere.
Kog bønner i letsaltet vand i 4 min.
Bland kogte kikærter, selleri i små stykker, og grønne bønner i halve i en skål. Skær fennikel i ganske tynde skiver, evt. med en skræller, og bland det i salaten sammen med dressingen.
Dressing: Presset hvidløg, hakket persille, olie, citron, salt og peber.