FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Indisk kylling
med karry og aubergine

Kilde: I FORM

Vores bedømmelse:

2 personer


200 g kyllingefilet
4 dråber jordnøddeolie
2 æbler
4 cm ingefær
2 løg
2 fed hvidløg
1 rød peberfrugt
1 grøn peberfrugt
200 g aubergine
2 spsk. tomatpure
2 stang kanel
2 tsk. spidskommenfrø
8 spsk. mild karry
3 spsk. kokosmælk
2 spsk. mangochutney
2 dl hønsebouillon
200g selleriknold

Tilbehør

40 g risblanding

Tilberedning

Kog risen. Skær kyllingefilet i mindre stykker, og brun dem i olie på pande ad flere omgange. Skræl æblet, fjern kernehuset, og skær æblet i små stykker. Skræl og riv ingefær, hak løg og hvidløg, og fjern kerner i peberfrugterne, og skær dem i små stykker. Skær nu aubergine i mindre stykker, og kom det hele i en gryde med lidt olie til at stege i. Steg i 3 min., og kom tomatpure ved. Kom kanel, spidskommenfrø og karry ved, og tilsæt kokosmælken. Rør mangochutney i, kom kylling og bouillon i, og læg låg på. Småkog i 20 min. Skræl selleri, og skær i tern. Kom i gryden, og kog med i 20 min. mere. Server retten i skål med lidt hakkede krydderurter over.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer



Lisa     2019-03-13 06:44:47