FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Krydret kyllingeburger

Kilde: I FORM

Vores bedømmelse:

2 personer


200 g hakket kylling
2 halvt rødløg
2 fed hvidløg
2 tsk. madraskarry
2 dl korianderblade
1 æggehvide
salt og peber
2 tsk. olie
100 g grov burgerbolle
200 g tomater
60 g salat
mangochutney el.
tomatchutney

Tilbehør

200 g høvlet fennikel
40 g græskarkerner
100 g appelsinfilet

Tilberedning

Bland kødet med hakket løg, hvidløg, karry, hakket koriander og æggehvide samt salt og peber. Form en flad bøf, og steg den på en grillpande eller god jernpande i lidt olie. Steg kødet i 5-7 min. på hver side, så det med garanti er gennemstegt. Rist burgerbollen let, og læg tomat og salat på underballen. Læg bøffen på, og top op med chutney og lidt mere salat. Server med salat af fennikel, nødder og appelsin.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer