FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Laks med appelsin og fennikel

Kilde: I FORM

Vores bedømmelse:

2 personer


2 appelsiner
1 fennikel (200 g)
250 g blegselleri
200 g laksefilet
salt og peber
2 tsk. rødvinseddike
2 tsk. olivenolie
100 g salatblade
20 g mandler

Tilbehør

80 g risblanding

Tilberedning

Skær appelsinen i fileter ved at tage kødet ud fra hver båd med en skarp kniv. Saml juicen, der løber fra, op i en skål, og gem den. Skær fenniklen i skiver, men gem toppen til pynt. Skær selleristilke i lange strimler. Bland fennikel, selleri og appelsinfilet. Bland eddike og olie, og hæld det over salaten. Grillsteg laksen på en tør slip let-grillpande. Drys med salt og peber. Anret fennikelsalaten på en tallerken, læg laks over, og top med grøn salat og fennikeltop. Rist og smut mandlerne, og pynt med dem til sidst. Server retten med kogte ris.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer