FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Squashsuppe
med ristede græskarkerner

Kilde: I FORM

Vores bedømmelse:

2 personer


1 løg
2 fed hvidløg
½ tsk. hakket chili
2 tsk. olivenolie
4 mellemstore squash
1 liter hønsebouillon
eller grøntsagsbouillon
6 kviste persille
2 laurbærblade
4 spsk. ylette
40 g ristede græskarkerner
50 g parmesan (max. 32 %)

Tilbehør

100 g groft brød

Tilberedning

Pil og hak løg og hvidløg. Sauteres i olie, til løgene er glasklare. Kom de hakkede squash i gryden, og lad dem blive bløde af varmen og olien. Tilsæt bouillonen, persille og laurbærblad. Lad det koge i ca. 45 min., til alt er meget mørt. Tag krydderurterne op, og blend suppen. Tilsæt ylette, og smag til. Serveres med ristede græskarkerner og høvlet eller groft revet parmesanost. Hertil groft brød.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer