FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Laksefilet
med kartoffelmos og citronsaft

Kilde: I FORM

Vores bedømmelse:

2 personer


2 laksefileter (a 125 g)
325 g små kartofler
175 g søde kartofler
rapskimolie
250 g broccoli
½ skalotteløg
½ citron
7 g smør
½ spsk. rapskimolie
salt og peber
(tørret) dild

Tilberedning

Tænd ovnen på 200°. Læg fisken på bagepapir i et ovnfast fad, og drys med lidt salt. Skrub de hvide kartofler, og skær i kvarter, skræl så de søde, og skær i tern. Dryp med lidt olie, og kog i 10 min. Skær nu broccoli groft, drys med salt, og dryp med lidt olie. Stil laksen i ovnen i 12 min. Hak skalotteløget fint, skær citron i både. Hæld vand fra kartofler, og kog nu broccoli et par min. Mos kartofler med smør og rapskimolie, og smag til med salt og friskkværnet peber. Anret fisken med dild, citron, broccoli med skalotteløg og kartoffelmos.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer