200 g kalveinderlår (ca. 1 ½ cm tykt)
4 kviste salvie
2 skive parmaskinke
2 tsk. olivenolie
1 dl hvidvin
Salt og peber
Ratatouille
300 g aubergine
300 g squash
200 g rød peber
300 g tomat
10 kviste timian
8 fed hvidløg
Salt og peber
2 tsk. olivenolie
Tilbehør
2 skiver grovbrød
Tilberedning
Begynd med ratatouillen. Skær alle grønsagerne i grove tern, og vend dem med groft salt, peber og olie. Bred dem ud på bagepapir, og bag dem i ovnen ved 125° i 2 timer.
Læg salvie på kødet, og vikl skinken om. Steg på oliepenslet pande 2 min. på hver side, og kog af med vin.
Væden hældes over de færdige varme grønsager, der pyntes med lidt timian.
Kødet kan evt. skæres i skrå skiver ved servering.