FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Stegt fisk
med bagte sellerifritter

Kilde: I FORM

Vores bedømmelse:

2 personer


400 g rødspættefilet
60 g rugmel (el. rasp)
2 tsk. rapsolie
400 g selleri
4 spsk. hakket persille
2 tsk. olivenolie
1 citron
salt og peber

Salsa

6 spsk. cultura
2 spsk. hakket purløg
4 tsk. hakkede kapers
4 tsk. hakket syltet agurk
1 revet gulerod
1 tsk. revet løg
1 tsk. karry
salt og peber

Tilberedning

Lav først salsaen ved at blande alle ingredienserne sammen i en lille skål. Skræl så sellerien, og skær den i store stave. Bag dem i ovnen ved 200° i 35-40 min. Hæld olivenolie over, og drys med salt og peber og hakket persille. Bland mel med salt og peber, og vend fisken i det. Steg fisken i rapsolie ved god varme i 3 min. på hver side. Server fisken med citronbåde, bagte sellerifritter og salsa.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer