FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Burger med oksefilet og rucola

Kilde: I FORM

Vores bedømmelse:

2 personer


300 g oksefilet
140 g grovbolle
6 g sennep
100 g løgrelish
4 tomater
60 g rucola
300 g sukkersnaps

Marinade

4 fed hvidløg
2 rød chili
2 tsk. olivenolie
2 tsk. sherryeddike
2 tsk. worchestersovs
2 spsk. tomatpuré
2 spsk. sursødsovs

NB!

Skal trække natten over.

Tilberedning

Blend hvidløg, chili, olie, eddike, worchestersovs, tomatpuré og sursødsovs til en marinade. Smør det nu på kødet, og lad det trække natten over. Steg kødet i ovnen, til det er rosa.

Flæk bollen, og rist den. Smør med sennep. Læg relish, tomater i tynde skiver og rucola på, og skær skiver af stegen. Læg låget øverst, og server med mere dressing og blancherede sukkersnaps.

Server evt. også ovnbagte kartofler til.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer