FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Grillet kalvekød på spyd
med melonsalat

Kilde: I FORM

Vores bedømmelse:

2 personer


300 g kalvefilet i tern
4 tomater
2 squash
2 løg

Marinade

Citronsaft
2 tsk. olie
Bl. krydderurter
Salt og peber
400 g gul melon
2 fennikel
2 bdt. brøndkarse
2 tomat

Tilbehør

60 g ris
Bl. krydderurter

Tilberedning

Sæt tern af kalvekød på 2-3 spyd og bland det skiftevis med både af tomater, tykke skiver af squash og både af løg.

Rør marinade sammen af citronsaft, 2 tsk. olie, hakkede krydderurter, salt og peber, og smør det på kødet
(gem lidt til salaten). Lad det nu trække i 20 min., mens risene koger.

Skær så melon i store tern, og bland med høvlet fennikel og brøndkarse. Udkern tomaten, og skær kødet i bittesmå tern, der drysses over salaten sammen med lidt af marinaden.

Grillsteg så spyddene, og server til salat og kogte ris blandet med krydderurter.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer