FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Grillede skaldyrspyd
med fyldig salat

Kilde: I FORM

Vores bedømmelse:

2 personer


2 spyd
150 g store rejer
150 g kammusling
1 citron
300 g knoldselleri
2 tsk. salt
2 spsk. æblecidereddike
2 tsk. valnøddeolie
1 dl krydderurter,
fx. persille, dild og basilikum
4 spsk. cultura
300 g bønner
1 tomat
30 g valnødder
4 grønne salatblade
2 tsk. æbleeddike

Tilbehør

100 g grovbrød

Tilberedning

Skær citronen i skiver. Sæt skiftevis rejer, kammuslinger og citronskiver på spyd. Steg spyddene på grillpande eller i ovnens grill i ca. 5 min. Skræl selleri, og snit den i tynde strimler. Vend dem straks i æblecidereddike med salt . Vend peber og olie i, når sellerien er blevet lidt mør af marinaden. Hak krydderurterne, og bland det i sellerien sammen med cultura. Smag til med salt og peber. Skyl og blancher bønnerne. Hak tomaten og valnødder, og skær salaten i stykker. Vend tomat, valnødder, bønner og salat med æbleeddike. Server spyddene med sellerisalat, bønnesalat og brød.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer