FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Grønsagspie
med hytteost og spinat

Kilde: I FORM

Vores bedømmelse:

2 personer


2 porrer
300 g spinat
100 g hytteost
2 æg
30 g parmesanost
lidt muskatnød
½ dåse artiskokhjerter
40 g soltørrede tomater
100 g fillodej
2 tsk. olivenolie
150 g tomater
lidt krydderurter
salt

Tilberedning

Rens porrerne, og skær dem fint. Damp dem i lidt vand sammen med spinat. Tag det af varmen efter et par minutter. Riv muskatnød og parmesan. Rør hytteost, æg, ost og muskatnød sammen, og vend æggeblandingen i grønsagerne. Dræn artiskokhjerterne, og skær dem i halve. Hak de soltørrede tomater. Rør det i blandingen. Smag til med salt og peber. Smør en portionsform på ca. 10 cm i diameter, og dæk den med 3-4 lag fillodej. Smør med lidt olivenolie ind imellem lagene. Læg pladerne, så hjørnerne danner en stjerne. Kom fyldet i, og fold dejen omkring fyldet. Pensl tærten med olie, og bag den ved 180° i ca. 30 min., til den er fast og gylden. Skær tomater i skiver, og bland dem med lidt krydderurter.
Spis tærten med tomatsalat.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer