FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Vilde ris og tang
med grønne bønner og sesamolie

Kilde: Suveræne Succes'er

Vores bedømmelse:

2 personer


60 g vilde ris
5 g (1 lille håndfuld)
arametang (el. iziki-tang)
100 g grønne bønner
½ - 1 spsk friskpresset
citronsaft
1 spsk tamari el. soya
½ tsk mørk sesamolie
1 presset fed hvidløg
½ finthakket grøn chili uden kerner
evt. 1 tsk fintrevet ingefær

Tilberedning

Kog risen efter anvisningen på pakken. Hæld den kogte ris i en sigte og lad den dryppe af. Hæld kogende vand over tangen, udblød den i 5-10 minutter og dryp den af i en sigte. Nip bønnerne og kog dem i saltet vand, til de er knap møre, 3-5 minutter. Skyl dem i koldt vand. Vend alle ingredienserne sammen og smag til. Salaten kan med fordel trække lidt før serveringen.

Tips

Køb den tørrede arametang i en helsekostbutik eller en asiatisk købmand.
God til kraftigt kød eller fisk.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer