FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Rødkålssalat
med appelsin og persillerødder

Kilde: I FORM

Vores bedømmelse:

2 personer


200 g rødkål
¼ rødløg
2 tsk hakket bredbladet persille (el. timian)
1 tsk æbleeddike
½ tsk dijonsennep
½ tsk honning
1 tsk olivenolie
salt og peber
2 persillerødder
1 tsk olivenolie
2 appelsiner
100 g mandler

Tilberedning

Snit rødkål og løg fint, og vend det med hakket persille (el. timian).
Pisk eddike med sennep, honning og olivenolie, krydr med salt og peber, og vend det i kålen.
Skræl og skær rødderne i aflange stave, gnid dem med olivenolie, og krydr med salt og peber. Læg dem på en plade med bagepapir, og bag ved 200° i 20 min.
Smut mandlerne, rist dem med lidt olie i ovnen på bagepapir, og køl af.
Skær fileter af appelsinerne, saml saften op i en skål undervejs, og hæld den over salaten.
Anret salaten med rodfritter, appelsin og mandler.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer