FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Naan-brød
(med urter og hummusfyld)

Kilde: I FORM

Vores bedømmelse:

6 personer


15 g gær
1 dl lunkent vand
1 tsk. sukker
3 spsk. yoghurt
½ æg
1 tsk. olie
¼ tsk. salt
200 g hvedemel
1 tsk. stødt koriander
1 tsk. fennikelfrø
2 tsk. groft salt

Fyld

30 g hummus
20 g salat

Tilberedning

Rør gæren i vand, og tilsæt sukker, yoghurt, æg, olie og salt. Kom nu hvedemel i lidt ad gangen, til dejen er smidig og kan æltes på bordet. Ælt grundigt i 5 min., og lad den hæve til dobbelt størrelse i ca. 1 time. Slå dejen ned, del i 8-12 boller, og tril flade med kagerulle. Pensles med lidt æggehvide og drysses med forskellige krydderier, fx koriander, fennikelfrø og salt. Efterhæver i 20 min. Sættes i forvarmet ovn ved 275° og bages i 8-10 min. Kan fryses.
Fyld nu 1 brød med 30 g hummus og 20 g salat, og server.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer