FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Hønsesalat på ristet rugbrød

Kilde: I FORM

Vores bedømmelse:

2 personer


200 g kogt hønsekød
40 g blegselleri
20 g radiser
40 g agurk
4 spsk. karse
2 spsk. purløg
2 spsk. rygeost (5%)
6 spsk. Cultura
salt og peber

Tilbehør

150 g syltede agurker
20 g semidried tomater
120 g rugbrød

Tilberedning

Skær kogt hønsekød i tern. Hak blegselleri, radiser og agurk fint. Klip karse, og hak purløg. Arranger så råvarerne på en tallerken. Rør rygeost og Cultura sammen, og smag til med salt og peber, og læg denne dressing ved siden af, så man selv blander. Rist rugbrød til, og server. Suppler evt. med små syltede agurker og semidried tomater.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer