FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Chokolade-marengs
med frugt og chokoladecreme

Kilde: I FORM

Vores bedømmelse:

2 personer


2 æggehvider
100 g sukker
salt
2 tsk. kakao
40 g mørk chokolade

Creme til 2 marengs

40 g mørk chokolade
1 spsk. piskefløde

150 g frisk frugt

Tilberedning

Pisk æggehviden næsten stiv, og tilsæt sukkeret ad 2 gange, mens du pisker dejen glat og sej. Et lille bitte nip salt gør underværker. Sigt kakao sammen med den meget finthakkede chokolade, og fold dette i marengsen. Sæt 5 skefulde på en plade med bagepapir, og bag ved 140° i 1 time. Smelt chokoladen i mikroovn eller over vandbad, og rør fløden i. Læg en klat på en enkelt marengs. Server eventuelt lidt frugt skåret i små stykker til.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer