FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Bagte frugter
med marcipancreme

Kilde: I FORM

Vores bedømmelse:

4 personer


4 friske figner
12 jordbær
4 kiwier
4 skiver ananas
1 spsk. lyst rørsukker
8 hele valnødder

Creme

2 dl fromage frais
2 spsk. mascarpone (italiensk friskost)
½ tsk. fint rørsukker
Korn fra 1 stang vanille
50 g marcipan af 75 % mandler (fra køl)

Tilberedning

Del fignerne i kva rte, skær af jord bær, så de kan stå op. Skræl og skær kiwier i både, skær skiver af ananas i mindre stykker. Læg alle frugter på bageplade med bagepapir, og drys sukker over. Det fremmer frugtsmagen, når frugterne varmes. Bag nederst i ovnen ved 170° i en halv time, ikke varmluft. Rør fromage frais med mascarpone, sukker, vanillekorn og marcipan, der rives groft. Anret lune frugter, og pynt med valnødder og creme.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer