Potsticker dumplings
med svinekød og asiatiske grøntsager
Kilde: No time to cook
Vores bedømmelse:
2 personer
250 g hakket magert svinekød (el. kylling)
1 spsk hoisin-sauce
2 tsk fintrevet ingefær
2-4 finthakkede forårsløg
12 runde wonton-plader (evt. lidt flere)
2 spsk olie (fx. raps)
125 ml hønsebouillon
350 g choy sum
(el. bok choi /pak choi)
2 spsk soja sauce, til servering
Tip
I stedet for de asiastiske grøntsager, kan man sagtens bruge fx. spidskål.
Tilberedning
Bland hakkekød, hoisin-sauce, ingefær og forårsløg. Placér skefunde af blandingen på wonton-pladerne. Børst kanterne med vand, fold dem halvt over og pres for at lukke dem.
Opvarm en non-stick pande på medium varme. Tilsæt olie og dumplings, og steg i 2 min., eller indtil bundene er brunede. Tilsæt bouillon og choy sum, og dæk med et tætsluttende låg. Kog 6-8 min. uden at løfte låget!