2 tsk olie
350 g hakket kylling
½ tsk chiliflager
(evt. 4 friske kaffir lime blade)
2 spsk limesaft
2 spsk fiskesovs
1 spsk rørsukker
1½ dl mynteblade
2 spsk ekstra olie
2 spsk ingefær i fine strimler
Tilbehør
Sprød salat, fx. iceberg
limebåde
Tilberedning
Skær limebladene i fine strimler.
Opvarm en pande over medium varme, tilsæt olie, hakkekød og chili, og steg under omrøring i 5 min eller indtil kødet er gennemstegt. Tilsæt limeblade, limesaft, fiskesovs og sukker og steg videre i 1 min. Fjern fra varmen og rør myntebladene i, lige inden retten kommes på tallerkenerne.
Tør panden af og skru godt op for varmen. Kom den ekstra olie og ingefær på panden og steg indtil strimlerne er helt sprøde. Læg dem på et stykke køkkenrulle og drys over kødet. Servér med salat og limebåde.