FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Wonton-ravioli med kammusling-mousse
i stjerneanis bouillon

Kilde: Dinner Seafood

Vores bedømmelse:

2 personer


40 g tørrede ægnudler
20 wontonplader

Fyld

150 g kammuslinger (uden rogn)
1 spsk grofthakket koriander
1 tsk finthakket citrongræs
½ cm skive ingefær
1 spsk fiskesauce
1 æggehvide

5 dl hønsebouillon
2 dl fiskebouillon
1 stjerneanis

1 lille forårsløg
1 tsk syltet "sushi"-ingefær
½ rød chili (uden kerner)
2-3 spsk tætpakkede korianderblade

Tilberedning

Kog nudlerne 3-4 min, dræn vandet fra og klip dem over i mindre stykker. Sæt dem til side.

Kom kammuslingerne i en blender eller foodprocessor med koriander, citrongræs, frisk fintrevet ingefær, fiskesauce og æggehvide. Blend til det er helt jævnt.

Bring bouillon og stjerneanis i kog, skru ned for varmen og lad det simre, mens du forbereder dine ravioli.

Læg en strøget teske af muslinge-blandingen på en wontonplade, børst kanterne med vand og læg endnu en plade ovenpå. Pres kanterne sammen. Fortsæt med resten til du har ca. 20 ravioli.

Skær forårsløget over i 4 lige lange stykker, og skær dem derefter i tynde strimler på langs. Skær syltet ingefær og chili i tynde stimler og hak koriander groft. Fordel grøntsagerne i 2 suppetallerkener.

Kog ravioli af 2 omgange i bouillonen uden låg, indtil de stiger op til overfladen. Tag dem op med en hulske, fordel dem i tallerkenerne, fjern stjerneanisen og hæld nogle skefulde suppe over.

Tip

Du kan evt. eksperimentere med at tilsætte nogle kogte grøntsager til suppen, eller servér en grøn salat med asiatiske grøntsager.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer