1 lille forårsløg
1 tsk syltet "sushi"-ingefær
½ rød chili (uden kerner)
2-3 spsk tætpakkede korianderblade
Tilberedning
Kog nudlerne 3-4 min, dræn vandet fra og klip dem over i mindre stykker. Sæt dem til side.
Kom kammuslingerne i en blender eller foodprocessor med koriander, citrongræs, frisk fintrevet ingefær, fiskesauce og æggehvide. Blend til det er helt jævnt.
Bring bouillon og stjerneanis i kog, skru ned for varmen og lad det simre, mens du forbereder dine ravioli.
Læg en strøget teske af muslinge-blandingen på en wontonplade, børst kanterne med vand og læg endnu en plade ovenpå. Pres kanterne sammen. Fortsæt med resten til du har ca. 20 ravioli.
Skær forårsløget over i 4 lige lange stykker, og skær dem derefter i tynde strimler på langs. Skær syltet ingefær og chili i tynde stimler og hak koriander groft. Fordel grøntsagerne i 2 suppetallerkener.
Kog ravioli af 2 omgange i bouillonen uden låg, indtil de stiger op til overfladen. Tag dem op med en hulske, fordel dem i tallerkenerne, fjern stjerneanisen og hæld nogle skefulde suppe over.
Tip
Du kan evt. eksperimentere med at tilsætte nogle kogte grøntsager til suppen, eller servér en grøn salat med asiatiske grøntsager.