FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Stegt laksetatar
med ingefær og coleslaw

Kilde: I FORM

Vores bedømmelse:

2 personer


Fars

250 g fersk laksefilet
½ tsk. havsalt
1½ æggehvide
2 spsk. fuldkornsrismel
1 stor spsk. hakket ingefær
1 tsk. wasabipulver
2 spsk. hakket persille
Fintrevet skal af 1 citron

½ tsk. rapsolie (til stegning)

Coleslaw

1 pæn stor fennikelknold
2 stilke bladselleri
1 gulerod
2-3 spsk. skyr
1 spsk. økomayonnaise
2-3 tsk. ingefærsaft
1 spsk. ristede sesamfrø

Tilbehør

2 skiver brød

Tilberedning

Skær det afpudsede laksekød i små terninger, og hak det til tatar med en kniv. Kom tataren i en skål, og rør med salt og æggehvide. Tilsæt de øvrige ingredienser i angiven rækkefølge og rør farsen godt igennem. Form den til 4 flade bøffer, og steg dem sagte på en oliepenslet slip let-pande, ca. 3 minutter på hver side.

Til coleslaw skæres alle grønsager i fine strimler, som vendes sammen med skyr rørt med ingefærsaft og mayonnaise.
Ingefærsaft laver du sådan: Riv et stykke uskrællet ingefær, kom det i en si eller et stykke gaze, og pres saften ud. Drys sesamfrø over coleslawen til sidst.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer