Yoghurtsauce: Pisk ingredienserne i en skål og smag til.
Læg alle ingredienserne til fyldet i en skål og bland godt. Krydr med salt og peber.
Læg 6 wonton wrappers ud ad gangen og placér en spiseske fyld i midten af hver. Pensl kanterne med æggeblandingen, og dæk med en anden wrapper, tryk evt. luft ud af dem, og forsegl kanterne. Trim kanterne hvis det er nødvendigt. Læg dem på en bageplade med bagpapir, eller let smurt. Gentag med de resterende wrappers og fyld. Pensl med olivenolie og bag dem i 5-6 min, til de er gyldne og sprøde. Læg dine dumplings over i et ovnfast fad, der er stort nok til at de kan ligge i et enkelt lag (kanterne kan godt overlappe lidt). Hæld den varme hønsebouillon omkring og bag i 8-10 min.
Paprikasmør: Varm smørret, hvidløg og paprika i en lille gryde, indtil det syder.
Servering: Overfør dine dumplings til 4 dybe tallerkener og hæld bouillonen over (der vil ikke være så meget bouillon). Top med yoghurt sauce, og dryp derefter med paprikasmør. Pynt med mynte og servér straks med en grøn salat.