FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Pære/avocado-salat
med pistacie og estragon-dressing

Kilde: Dish (New Zealandsk mad-magasin)

Vores bedømmelse:

4 personer


1 fast, men moden aocado
1 fast, men moden pære
2-3 håndfulde grønne salat blade (fx. hjertesalat)

Dressing

3 spsk olivenolie
1 spsk hakkede pistacienødder
1 fed hvidløg, knust
1 spsk citronsaft
(el. hvidvinseddike)
½ tsk tørret estragon
salt & peber

Tilberedning

Dressing: Kom alle ingredienserne i en foodprocessor, og blend indtil den er jævn. Krydr med salt og peber.

Halvér og udsten avocadoen. Skær i 1 cm tykke skiver. Halvér og fjern kernehuset fra pæren og skær den i tynde skiver.

Læg salatbladene, avocado og pære i en stor skål, og vend forsigtigt med dressingen. Arrangér salaten på et serveringsfad, og drys med pistacienødder.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer