Kilde: Dish (New Zealandsk mad-magasin)
Vores bedømmelse:
1 fast, men moden aocado 1 fast, men moden pære 2-3 håndfulde grønne salat blade (fx. hjertesalat)
3 spsk olivenolie 1 spsk hakkede pistacienødder 1 fed hvidløg, knust 1 spsk citronsaft (el. hvidvinseddike) ½ tsk tørret estragon salt & peber
Dressing: Kom alle ingredienserne i en foodprocessor, og blend indtil den er jævn. Krydr med salt og peber. Halvér og udsten avocadoen. Skær i 1 cm tykke skiver. Halvér og fjern kernehuset fra pæren og skær den i tynde skiver. Læg salatbladene, avocado og pære i en stor skål, og vend forsigtigt med dressingen. Arrangér salaten på et serveringsfad, og drys med pistacienødder.
Din navn:
Din bedømmelse:
Skriv evt. en kommentar:
Orange-chokoladekage (med riiigeligt...Jordskok/kartoffelsuppe med sennepscr...Tunfrikadeller med stærk sovsSmå grillstegte pizzaer med mozzarell...Squash-fritter med citron-rejer