FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Svinemørbrad med pastinakcreme
og granatæble

Kilde: Politiken

Vores bedømmelse:

4 personer


2 store pastinakker
50 g smør
2 svinemørbrader á 400 g
16 store salvieblade
olivenolie til stegning
1 granatæble
1 lille glas kapers
balsamico af god kvalitet, gerne lidt sød
salt og groftkværnet peber

Tilberedning

Skræl pastinakkerne, skær dem i grove stykker, og kog dem møre i letsaltet vand. Blend dem med smør og salt. Hold pastinakcremen varm.

Soigner svinemørbraderne, det vil sige, puds dem af for sener. Vend den ene side af svinemørbraderne i groftkværnet peber. Steg mørbraderne på pebersiden i olivenolie på en pande, vend dem og brun dem på den anden side. Læg dem i et ovnfast fad, og steg dem færdig i en 180 grader varm ovn i 10 minutter.

Fritér salvien i en smule olivenolie, læg bladene på fedtsugende papir, og drys med salt. Bank kernerne ud af granatæblet. Anret kød og pastinakcreme på tallerkener, drys med granatæblekerner og pynt med de drænede kapers og salvieblade. Server balsamico som en lille sauce.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer