FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Sorbet med melon og krydderurtesukker

Kilde: Dish (New Zealandsk mad-magasin)

Vores bedømmelse:

6 personer


1 honningmelon
2½ dl mælk
55 g sukker
1 lime, fintrevet skal og saft

Krydderurtesukker

4 spsk blandede basilikum og mynteblade
3 spsk sukker

Tilberedning

Halvér melonen, og fjern kernerne. Skær skallen af, og hak den ene halve groft.
Kom det i en blender, og kør til det er jævnt. Sæt den anden halve melon til side.

Kom mælk og sukker i en lille gryde og bring det i kog under omrøring for at opløse sukkeret. Sæt det til afkøling.

Bland melonpuré, mælk og limeskal og -saft og hæld i en fryser-box.
Frys indtil det er delvist frosset, og kør så i blenderen, til det er jævnt.

Hæld sorbeten tilbage i beholderen, og kom den i fryseren.

Krydderurtesukker:
Kom krydderurter og sukker i en morter og stød det sammen til en grynet masse.

Ved servering:
Skær den anden halve melon i tynde skiver og arranger på serveringstallerkener.
Top med kugler af sorbet og drys med krydderurtesukkeret. Serveres straks.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer