Tabbouleh med grønne oliven,
pistacienødder og citron
Kilde: Dish (New Zealandsk mad-magasin)
Vores bedømmelse:
4 personer
3 dl fin bulgur
4,8 dl kogende hønsefond eller vand
3 forårsløg, finthakkede
1 lille håndfuld hver af bredbladet persille, mynte og koriander, finthakket
2 håndfulde rucola eller spinatblade, tyndt strimlet
1,2 dl grofthakkede grønne oliven
0,6 dl olivenolie
2 citroner, fintrevet skal og saft
2 fed hvidløg, knust
havsalt og friskkværnet peber
0,6 dl grofthakkede pistacienødder
Tilberedning
Kombiner bulhur og hønsefond i en skål og lad det stå, indtil al væsken er absorberet. Løsn med en gaffel. Tilsæt de øvrige ingredienser til bulguren, krydr generøst og bland godt.
Servér med "Lamme/rødbede-köfte med tzatziki" som findes under hakkekød.