FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Pestokylling med grøntsager

Kilde: I FORM

Vores bedømmelse:

2 personer


250 g kyllingebryst
salt og peber
2 tsk. olivenolie
300 g knoldselleri
300 g grøn squash
1-2 løg
1-2 fed hvidløg
2 tsk. grøn pesto
(lav den evt. selv,
se opskrift LINK)

Tilberedning

Drys kyllingestykket med skind og uden ben med salt og peber, og brun det på en pande med lidt olie. Læg det i et ovnfast fad.
Skær selleri og squash i tern, og kom dem ved. Skær løg i både, og læg dem ved sammen med hakket hvidløg. Kom olien fra panden i fadet, og vend rundt. Stil det i ovnen ved 200° i 45 min.
Lav evt. selv pestoen.
Tag fadet ud af ovnen, vend med pesto, og server straks.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer