FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Kylling med agurker
og jordnødder

Kilde: I FORM

Vores bedømmelse:

2 personer


200 g kyllingefilet
20 g sukker
2 spsk. fiskesovs
1 dl kokosmælk light
1 agurk
2 skalotteløg
2 rød peberfrugt
200 g spidskål
4 tomater
½ rød chili
1 usprøjtet citron
30 g jordnødder
Lidt koriander
60 g vildrisblanding

Tilberedning

Kog sukker, fiskesovs og kokosmælk sammen. Kom kyllingefilet i, og kog kyllingen mør i ca. 20 min. Skær agurken i flager med en kartoffelskræller. Hak løget, skær peberfrugten i mindre stykker, skær spidskål i fine strimler og tomater i mindre stykker. Hak chili, og riv citronskal fra citronen. Bland det hele sammen, og vend blandingen ned til kyllingen i kogelagen. Drys med grofthakkede jordnødder og hakket koriander. Kog risene efter anvisning på pakken, og server dem til retten.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer



Ann-merete jensen     2014-10-16 22:19:57