200 g kyllingefilet
20 g sukker
2 spsk. fiskesovs
1 dl kokosmælk light
1 agurk
2 skalotteløg
2 rød peberfrugt
200 g spidskål
4 tomater
½ rød chili
1 usprøjtet citron
30 g jordnødder
Lidt koriander
60 g vildrisblanding
Tilberedning
Kog sukker, fiskesovs og kokosmælk sammen. Kom kyllingefilet i, og kog kyllingen mør i ca. 20 min. Skær agurken i flager med en kartoffelskræller. Hak løget, skær peberfrugten i mindre stykker, skær spidskål i fine strimler og tomater i mindre stykker. Hak chili, og riv citronskal fra citronen. Bland det hele sammen, og vend blandingen ned til kyllingen i kogelagen. Drys med grofthakkede jordnødder og hakket koriander. Kog risene efter anvisning på pakken, og server dem til retten.