FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Lynstegt kylling
med rødder, tranebær & nødder

Kilde: Føtex

Vores bedømmelse:

2 personer


250 g ferske kyllingestrimler
2 fed hvidløg
1 kviste rosmarin
1-2 timiankvist
olivenolie
2-3 gulerødder
2 pastinakker og/ eller persillerødder
¼ dl soltørrede
tranebær
¼ dl saltede nødder
salt & peber
persille

Tilbehør

Brød

Tilberedning

Brun kyllingestrimlerne i en wok sammen med hakket hvidløg, rosmarin og timian 2-3 min. og læg dem til side. Halver rodfrugterne på langs og skær dem i meget skrå tynde skiver. Lynsteg grøntsagerne 4-5 minutter, så de stadig har bid og kom kylling, tranebær og nødder ved. Lynsteg 1 minut , smag til med salt og peber, drys med hakket persille og server med groft brød.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer