FORSIDE SUNDHED LINKS KONTAKT

Højrebskoteletter med thaisalat

Kilde: Irma

Vores bedømmelse:

2 personer


2 højrebskoteletter
à ca. 200g
rapsolie
salt og peber
1 citron

Marinade

¼ - ½ blomkål
1 mindre skalotteløg
½ rød chili
1 spsk. sukker
2 spsk. fiskesauce
2 spsk. citronsaft
Nogle stilke thai basilikum og mynte

Tilberedning

Salat: Skær blomkålen i små stykker. Snit løg og chili fint. Kom sukker, fiskesauce og citronsaft i en skål og vend grøntsagerne i.

Pensl kødet med olie og drys med salt og peber. Grillsteg det ca. 3 min. pr. side. Halver citronen og grill med.

Læg kødet på to tallerkener sammen med citronen. Vend krydderurter i salaten og fordel på kødet.



Har du prøvet opskriften?



Din navn:


Din bedømmelse:

Skriv evt. en kommentar:

 


Bedømmelser og kommentarer