Kilde: Irma
Vores bedømmelse:
2 højrebskoteletter à ca. 200g rapsolie salt og peber 1 citron
¼ - ½ blomkål 1 mindre skalotteløg ½ rød chili 1 spsk. sukker 2 spsk. fiskesauce 2 spsk. citronsaft Nogle stilke thai basilikum og mynte
Salat: Skær blomkålen i små stykker. Snit løg og chili fint. Kom sukker, fiskesauce og citronsaft i en skål og vend grøntsagerne i. Pensl kødet med olie og drys med salt og peber. Grillsteg det ca. 3 min. pr. side. Halver citronen og grill med. Læg kødet på to tallerkener sammen med citronen. Vend krydderurter i salaten og fordel på kødet.
Din navn:
Din bedømmelse:
Skriv evt. en kommentar:
Scoresalaten med kartofler, oliven og...Salat med andebryst, grønne bønner o...Asiatisk salat med selleri og granat...Bulgursalat med abrikoser og pinjeker...Rå vietnamesiske forårsruller med kra...