300 g laksesteak
600 g blandede
groftskårne grønsager (gulerod, selleri, squash)
1 dl hakket persille
30 g lakserogn
Sauce hollandaise
1 dl skummetmælk
2 tsk. hvedemel
1 æggeblomme
2 tsk. citronsaft
og lidt revet skal
4 tsk. finthakket
skalotteløg
Salt og peber
10 g smeltet smør
Tilbehør
En grøn salat
Tilberedning
Rens og snit alle grønsager i tern på størrelse med store spilleterninger. Damp dem i 2-3 minutter, så de stadig har bid.
Rør mælk sammen med mel, og kog det sammen i 3 min. under omrøring. Pisk æggeblomme, citronsaft, skalotteløg, salt, peber og smeltet smør i, og smag til med mere citron.
Vend de dampede grønsager i saucen, og hold den lun.
Steg fisken på en grillpande i cirka 3 min. på hver side.
Vend så hakket persille og lakserogn i grønsagerne. Server med citron og en grøn salat til.