200 g kalvefilet
4 små rødbeder
200 g kålrabi
2 tsk. olivenolie
8 skalotteløg
2 porrer
2 gulerødder
2 laurbærblade
2 kvist persille
2 dl hvidvin
40 g feta
100 g rucolasalat
140 g sorte oliven
Salt og peber
Tilberedning
Drys kødet med salt, og stil det koldt i en times tid.
Gør rødbeder og kålrabi i stand, og kom dem i en ildfast form. Vend med olivenolie, salt og peber. Sæt det i ovnen ved 175° i først 35 min.
Skræl løgene, kom dem ned til rødbeder og kålrabi efter 35 min., og steg videre i 25 min.
Snit porre og gulerod skråt, og damp dem i en gryde under låg sammen med vin, laurbær og persille.
Bland alle grønsager sammen, og tilsæt smuldret feta og oliven.
Skyl og afdryp rucolablade, og vend dem i.
Børst kødet fri for salt, og steg det på grill pande ca. 3 min. på hver side. Server det sammen med grønsagsblandingen.